Ko smo mi?

Saznajte više o nama

Unistudio je kompanija koja se bavi sistemima tehničke zaštite od 2024. godine. Nudimo usluge montaže, planiranja i projektovanja sistema tehničke zaštite. Naši sistemi tehničke zaštite su savremeni, pouzdani i prilagođeni potrebama naših klijenata. Naša kompanija poseduje licence Ministarstva unutrašnjih poslova za montažu, planiranje, projektovanje i nadzor nad izvođenjem sistema tehničke zaštite, što garantuje naš profesionalizam i kvalitet. Ako želite da saznate više o našoj ponudi i cenama, možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili naše web stranice. Radujemo se saradnji sa vama!

Osnivanje kompanije

Boris Puzović osniva Unistudio.

2021

Dobijanje licence

Nakon uspešno položenih stručnih ispita iz oblasti montaže, planiranja, projektovanja i nadzora nad izvođenjem sistema tehničke zaštite, Unistudio dobija LT1, LT2 i LT3 licence.

2023

Proširenje delatnosti

Nakon ispunjenja svih zakonskih uslova, u januaru, Unistudio proširuje osnovnu delatnost i od tog trenutka se bavi i poslovima tehničke zaštite.

2024

Osnažujemo bezbednost, osnažujemo uspeh

Naša misija je da štitimo imovinu i ljude naših klijenata kroz kvalitetna i pouzdana rešenja za tehničku zaštitu. Nudimo obuku korisnika, održavanje sistema, garanciju na sve izvedene radove i opremu. Naš pristup rešavanju problema je fleksibilan, prilagođen i cenovno povoljan. Naši glavni principi su kvalitet, lojalnost i odgovornost. Težimo da postanemo lideri u pružanju usluga tehničke zaštite u regionu.

Naša vizija je da postanemo lideri na tržištu sistema tehničke zaštite u regionu. Želimo da imamo veći broj zaposlenih koji će biti obučeni i motivisani za rad na najkvalitetnijim rešenjima za naše klijente. Naš cilj je da stvorimo lojalan i odnos pun poverenja sa našim klijentima, koji će biti zadovoljni našim inovativnim rešenjima za tehničku zaštitu. Planiramo da uvedemo ISO standarde za kvalitet i praćenje našeg rada, kao i da komuniciramo sa našim klijentima o njihovim potrebama i zadovoljstvu. Ulagaćemo u nove tehnologije i saradnju sa drugim kompanijama koje mogu da nam pomognu da unapredimo našu ponudu i dostignemo našu viziju.

Kontaktirajte nas

Jedan poziv do Vaše bezbednosti

Imate pitanje za nas?

Ne oklevajte da nam kažete